Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:25:47

Черговий "улов" Чернігівського рибоохоронного патруля

04.05.2017   06:33Агенцiя

Вже місяць триває весняно – літня заборона на вилов водних біоресурсів, але численні факти зафіксованих порушень говорять про те, що несумлінним рибалкам жодна заборона не заважає.

За квітень 2017 року державними інспекторами рибоохорони зафіксовано 45 порушень рибоохоронного законодавства, з них 36 грубих порушень (із застосуванням заборонених знарядь лову).
Травневі свята, також, не минули без «улову» для державних інспекторів Чернігівського рибоохоронного патруля.

В ході рибоохоронного рейду 01.05.2017 на р. Дніпро поблизу с.Пустиньки о 23.20 державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Чернігівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Чернігівській області затримано двох мешканців м.Чернігова, які пізньої пори ловили рибу зяберною сіткою, що є забороненим знаряддям лову.

«Улов» видався, напрочуд, вдалий, аж 86 кг. риби! Серед виловленої риби були: лящ - 40 шт., білизна - 1 шт., судак -  1 шт., карась сріблястий - 15 шт. Обійдеться рибка браконьєрам у 7820 грн.

Цієї ж ночі державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Чернігівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Чернігівській області на затоці р.Десна поблизу с.Соколівка Козелецького району, затримано також двох мешканців м.Чернігова, які в незаконний спосіб (2 зяберними сітками) виловили 36 шт. синця, загальною вагою 4,5 кг. Завдані збитки, у розмірі  3100 грн., прийдеться сплатити «горе» рибалкам з власної кишені.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення направлені до Чернігівського та Козелецького районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Чернігівський рибоохоронний патруль просить про всі факти браконьєрства повідомляти за номерами «гарячої лінії»  тел.0991121344 та (0462)937557 цілодобово.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини