Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:30:33

Своє 25-річчя відзначає Територіальний центр соціального обслуговування

22.04.2017   09:45

В приміщенні Деснянської районної у місті Чернігові ради відбулися урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці створення Територіального центру соціального обслуговування Деснянської районної у місті ради. У заході взяли участь працівники та підопічні центру.

З вітальними словами до присутніх звернулися заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако, голова Деснянської районної ради Володимир Грецький та директор департаменту соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації Олег Русін.

Заступник міського голови Олександр Ломако:
- Я хочу висловити всім працівникам центру глибоку подяку за вашу роботу. Для тих людей, які знаходяться під вашою опікою ви - представники влади і втілення гуманності. Саме ваша турбота, ваша чуйність надає цим людям надію і впевненість у завтрашній день, вони розуміють, що вони не покинуті. Низький вам за це уклін, - сказав заступник міського голови.

На даний час територіальний центр соціального обслуговування Деснянської районної у місті  ради надає послуги 1680 особам. Загалом у Чернігові проживає понад 80000 пенсіонерів. "Кожен з них заслуговує на підтримку державної влади і міста", - зауважив Олександр Ломако.

Зазначено також, що за 25 років ще, на жаль, недостатньо зроблено на державному рівні для гідного соціального захисту пенсіонерів, людей з інвалідністю, ветеранів війни. Крім того, що дуже важливо, низький рівень матеріального забезпечення та пенсій.

Після привітань кращим працівникам Територіального центру соціального обслуговування вручені Почесні грамоти Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, а також Подяки Чернігівського міського голови.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини