Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:38:58

Чернігівська міська рада починає публікувати реєстр виданих дублікатів документів на житло

15.04.2017   13:01

На сайті Чернігівської міської ради в розділі «Публічна інформація – Міська квартирна черга» розміщений реєстр дублікатів правоустановчих документів на житло, виданих виконавчим комітетом Чернігівської міської ради з початку 2017 року.

Оприлюднення реєстру розпочате відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 6 квітня 2017 року №142 «Про видачу дублікатів свідоцтва про право власності на житло».

Реєстр на сайті буде постійно доповнюватись.

Як розповів начальник Управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради Михайло Католик, ці відомості можуть бути корисними, наприклад, нотаріусам при здійсненні нотаріальних дій щодо житла або покупцям житла для додаткового захисту від шахраїв.

Інформацію щодо дублікатів документів, виданих до 2017 року, можна отримати в Управлінні квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради за запитом в рамках закону «Про доступ до публічної інформації».


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.