Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:57:27

Поліція затримала чоловіка, який забив до смерті свого суперника

05.04.2017   16:35

Поліцейські Варвинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження проти чоловіка, який, заступившись за колишню співмешканку, голіруч забив її кривдника на смерть.

Про виявлення трупа 39-річного жителя одного з сіл Варвинського району до поліції повідомила вранці 4 квітня сама власниця помешкання, де напередодні уночі сталася трагедія. Жінка пояснила, що покійний гостював у неї та разом із господинею вживав алкогольні напої.

Прибувши на місце злочину, поліцейські виявили тіло потерпілого з численними тілесними ушкодженнями. За висновками медпрацівників, у загиблого виявлено закриту черепно-мозкову травму з масивним субарахноїдальним крововиливом, переламані майже всі ребра. Синці та садна вкривали практично все тіло.

Під час спілкування з власницею помешкання поліцейські швидко встановили картину злочину. Виявляється, гість завітав до 25-річної жінки напередодні увечері. Після тривалого застілля господиня та гість добряче посварилися, чоловік почав погрожувати фізичною розправою. Налякана жінка серед ночі вискочила з будинку і побігла до свого колишнього співмешканця, який мешкав неподалік, на цій же вулиці. Вона розповіла «колишньому» про кривдника та попросила захистити. 44-річний чоловік вирушив розбиратися, та «перестарався».

Наразі інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Дана стаття передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Підозрюваного, згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, затримано до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру.

Триває досудове розслідування.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини