Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:52:08

Поліцією затриманий вітчим, який тяжко побив пасинка

22.03.2017   11:05

П'яний чоловік так вдарив десятирічного школяра, що його було госпіталізовано. Медикам довелося видалити у хлопчика селезінку. До поліції надійшла інформація про нанесення тяжких тілесних ушкоджень 10-річному жителю Бобровиці. В ході перевірки поліція встановила, що підліток проживає разом з матір'ю та вітчимом.

Під час підготовки шкільного домашнього завдання п'яний вітчим розлютився і завдав дитині один удар рукою в область селезінки.
 
Хлопчик поскаржився на погіршення самопочуття й через кілька годин з гострими болями був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні. Медики констатували розрив селезінки і прооперували дитину, видаливши орган.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Вітчим затриманий згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України й допитаний у якості підозрюваного. Затриманий свою вину визнав і дав правдиві свідчення.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини