Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:38:29

У Чернігівській міськраді заслухали щорічні звіти комунальних підприємств

15.03.2017   11:07

Другий тиждень поспіль у міській раді заслоховуються щорічні звіти комунальних підприємств. Звіти стосуються фінансово-економічних показників діяльності КП та планів їх розвитку на 2017 рік.

14 березня комісія під керівництвом заступника міського голови Олександра Ломака та за участю керівників економічного та фінансового управлінь міської ради заслухала звіти керівників КП «Шкільне», КП «Паркування та ринок» та КП «КШБП».

Головними напрямками діяльності КП «Паркування та ринок» є:
- обслуговування місць для паркування транспортних засобів
- розміщення, будівництво та експлуатація тимчасових споруд для обслуговування населення (ринки, торгові ряди, торгові павільйони)
- створення, будівництво та експлуатація обєктів транспортної інфраструктури (заправні станції, автостоянки, зупинкові комплекси)

У 2016 році фінансово-господарська діяльність підприємства стала кращою ніж у попередні роки. Загалом  за рік воно сплатило до державного та місцевого бюджету податків і зборів на суму 2 млн 717 тис грн, що на 104% більше (або на 1 млн 391 тис грн більше), ніж у 2015 році.

КП «ШБП» (комунальне шляхо-будівельне підприєство) зараз проходить період реорганізації, пов'язаної з перерозподілом обов'язків між комунальними підприємствами. Обов'язки з утримання дорожньої мережі міста передаються іншому комунальному підприємству. Але у 2016 році головними завданнями КП «ШБП» було утримання світлофорів, ремонт та обслуговування доріг, надання послуг автотранспорту.

Підприємство у 2016 році теж стало більш прибутковим ніж у попередньому, а саме на 18 %. У 2015 дохід становив 20 млн 559 тис грн, а в 2016 – 25 млн 201 тис грн.

КП «Шкільне» надає послуги з харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах, коледжах, ліцеях, дошкільних закладах.  Підприємство здійснює свою діяльність на комерційній основі з метою отримання прибутку, але в 2016 році через зростання складових собівартості послуг харчування було неприбутковим .


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини