Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:40:40

Патрульні врятували рибалку, який провалився під лід

09.03.2017   07:30

7 березня близько сьомої ранку екіпаж патрульної поліції у складі лейтенантів поліції Павла Губка та Дмитра Форинного патрулював свою територію.

В районі річкового порту, де вулиця впритул наближається до води, поліцейські почули крики про допомогу. Голос лунав із боку каналу, куди раніше заходили судна для швартування.

Придивившись, поліцейські розгледіли людину у воді. Чоловік провалився під лід і намагався триматися за кригу, щоб не потонути.

Із берега, де стояли патрульні, підібратися до нього було не можливо, бо лід у тому місці сильно підтанув, та й відстань була чимала. Тому Павло побіг уздовж берега на інший бік каналу, а Дмитро – поїхав службовим «Пріусом» в об’їзд території річпорту.
Поки лейтенант поліції Губко біг на інший берег, перестрибуючи через паркан і продираючись крізь чагарники, він встиг викликати медиків і рятувальників.

На другому боці каналу лід виявився міцнішим, а до чоловіка, який продовжував кликати на допомогу, було десь метрів 10.

Обережно ступаючи, Павло вийшов на лід. У цей момент він побачив неподалік іншого рибалку, який також обережно рухався у бік потерпілого. Наблизившись на безпечну відстань до нього, поліцейський і рибалка подали чоловікові пішню та витягли його з води.

Врятованого рибалку, патрульні одразу посадили до теплого службового автомобіля, знявши перед цим із нього промоклий верхній одяг.

За кілька хвилин до них під’їхала карета швидкої медичної допомоги, яка й доставила чоловіка до лікарні. Стан потерпілого медики оцінили як задовільний.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.