Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:59:23

Проведено перевірки боєздатності місцевих пожежних команд

09.03.2017   07:27

На території Корюківського району функціонує 12 підрозділів місцевої пожежної охорони та 1 добровільна пожежна команда сільгосппідприємства у с. Наумівка.

Разом з тим, зазначають фахівці районного сектору УДСНС України у Чернігівській області, для Корюківщини такої кількості підрозділів недостатньо, адже лише у минулому році в районі виникло 47 пожеж.

З метою з'ясування стану готовності Перелюбської, Прибинської, Шишківської та Рибинської місцевих пожежних команд до виконання завдань за призначенням, 6-7 березня фахівцями Корюківського районного сектору УДСНС України у Чернігівській області проведено перевірки їх боєздатності. Слід відмітити, що впродовж минулого року зазначені підрозділи 10 разів залучалася до гасіння пожеж.

Під час проведення перевірки особливу увагу рятувальники звернули на стан готовності пожежно-рятувальних автомобілів, забезпечення особового складу спеціальним одягом, спорядженням, переносними радіостанціями, а також на наявність нормативно-правових актів з питань організації пожежогасіння.

Результати перевірки засвідчили, що підрозділи місцевої пожежної охорони готові до дій за призначенням, проте існує ряд недоліків, зокрема персонал не пройшов навчання за спеціальними програмами, особовий склад не забезпечений у достатній кількості бойовим одягом, пожежні автомобілі вже відпрацювали свій ресурс і потребують доукомплектування пожежно-технічним обладнанням.
 
Зазначені недоліки були озвучені керівникам органів місцевого самоврядування для вжиття відповідних заходів реагування.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини