Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:50:21

Чернігівські митники викрили факт ухилення від сплати митних платежів на суму понад 106 тисяч гривень

18.02.2017   11:18Агенцiя

Порушення виявили фахівці управління адміністрування митних платежів.

Перевірка митної декларації проводилась на підставі запиту від підрозділу, який здійснював оформлення вантажу. Виникли сумніви щодо правильності визначення у декларації коду товару згідно з УКТ ЗЕД.

У митниці пояснили, що дане порушення значно вплинуло на суму митних платежів. Представник підприємства, який надавав документи для митного оформлення, вказав недостовірні дані, чим спричинив недобір митних платежів на суму 106,6 тисяч гривень.

Митниками було прийнято рішення про коригування митної вартості.

Відносно представника підприємства складено протокол про порушення митних правил за статтею 485 Митного кодексу України «Дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати митних платежів чи зменшення їх розміру, а також інші протиправні дії, спрямовані на ухилення від сплати митних платежів». Слід зазначити, що санкції даної статті доволі значні й передбачають накладення штрафу в розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів. Остаточне рішення по даній справі винесе суд. 


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини