Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:00:09

Першочергово треба думати про людей

04.02.2017   10:43Агенцiя

Питання забезпечення стабільного постачання електроенергії об’єктам житлового фонду та бюджетної сфери області обговорили учасники наради, яку провів заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко 2 лютого.

Як повідомив директор Департаменту ЖКГ ОДА Юрій Євтушенко, 1 лютого в Чернігові без тепла та світла залишились мешканці 89 квартир новобудови по вулиці Жабинського, 2-Д.

Проблема виникла через непорозуміння між забудовником та енергопостачальною компанією. Ввечері того ж дня електропостачання у будинку відновили. Однак, ситуація може повторитися.

Оскільки новобудова ще не передана на баланс жодній установі, а договірні відносини між ТОВ «Житлобудсервіс» та ПАТ «Чернігівобленерго» досі не врегульовані.

Усі квартири даного будинку оснащені індивідуальним електроопаленням. Тому, аби люди взимку знову не залишились без тепла, заступник голови облдержадміністрації запросив представників обох підприємств до конструктивної розмови.

У ході обговорення були намічені подальші кроки врегулювання проблемної ситуації.

– Взаємовідносини між обома компаніями повинні будуватися виключно в правовому полі, але першочергово ми маємо думати про людей. Тому я прошу представників обох сторін у найкоротші терміни вирішити дане питання, аби у подальшому подібних ситуацій не виникало, – зазначив Сергій Сергієнко.

Він доручив Департаменту ЖКГ ОДА тримати на контролі до остаточного вирішення питання врегулювання договірних відносин між ТОВ «Житлобудсервіс» та ПАТ «Чернігівобленерго» стосовно вищезазначеного будинку.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини