Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:48:55

Патрульні за один день знайшли два зниклих мобільних телефони

30.01.2017   15:58Агенцiя

29 січня до поліції звернулася громадянка, яка повідомила, що 28 січня вона відпочивала з компанією знайомих, а коли повернулася додому наступного дня не знайшла свого мобільного телефону. Підозрює, що телефон знаходиться у знайомих. За місцем мешкання заявниці виїхав екіпаж патрульної поліції.

Дівчина, яка телефонувала на лінію «102», розповіла патрульним, що її знайомі чоловіки мешкають у готелі, там вона з ними й зустрічалася напередодні. На цей час її телефон вимкнений, а контактних номерів знайомих вона не пам’ятає. Знає лише номер кімнати готелю, де вони живуть.

Постояльці готелю здивувалися, чому їхня знайома приїхала з поліцією. Почувши причину візиту правоохоронців, відповіли, що гадки не мають про що йдеться – мобільного вони не бачили і не брали.

Після того, як патрульні повідомили громадянам, що в заяві про викрадення телефону зазначено, що його зникнення заявниця помітила після того, як пішла від них, тож вони будуть доставлені до відділу поліції для з’ясування всіх обставин, чоловіки пригадали, що телефон дійсно був.

Патрульні виявили мобільний за одним із ліжок. Окрім того, що він був вимкнений, з’ясувалося, що у нього ще й відсутня сім-карта. Як так могло статися, жоден із чоловіків відповісти не зміг.

Патрульні викликали до готелю слідчо-оперативну групу.

Того ж дня на залізничному вокзалі наряд патрульної поліції затримав громадянина, у якого був виявлений крадений мобільний телефон.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини