Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:03:37

Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед любителів зимової риболовлі

13.01.2017   07:15

Взимку, з появою льодового покриву на водоймах любителі риболовлі та пересічні громадяни масово вирушають на річки, ставки та озера. Проте, незважаючи на застереження рятувальників, люди нехтують елементарними правилами безпечної поведінки. Вони виходять на тонку кригу, без необхідних засобів порятунку, тим самим наражаючи себе на небезпеку.

12-го січня фахівцями Менського районного відділу У ДСНС у Чернігівській  області здійснено рейдову перевірку місць зимової риболовлі  та масового відпочинку людей на річці Мена, що в райцентрі.

В ході проведення заходу рятувальники розповіли рибалкам, а також пересічним громадянам про трагічні випадки, що мали місце протягом минулого року, довели основні вимоги безпечної поведінки під час перебування на льоду та дії щодо порятунку потопаючих. Населенню співробітниками ДСНС вручались пам’ятки та листівки з питань безпеки життєдіяльності.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян, не виходити на тонку кригу та не наражати себе на небезпеку. Дотримуйтесь порад рятувальників та дбайте про свою та безпеку своїх дітей.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини