Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:17:28

Діти Чернігівщини вітають своїх захисників та стверджують "моя Україна – єдина країна!" з сітілайтів обласного центру

06.12.2016   14:31Агенцiя

Центральну частину Чернігова до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня Волонтера прикрасили плакати з дитячими та юнацькими малюнками учасників міських та обласних художніх конкурсів, що були проведені завдяки зусиллям та підтримки волонтерів, громадських організацій, рекламного агентства, міської та обласної влади.

На рекламних площах розміщені постери з колажами із малюнків патріотичного та військово-патріотичного напрямку з двома загальними гаслами «Діти Чернігівщини вітають своїх захисників!» та «Моя Україна – єдина країна!».

- «Наша організація уже два роки проводить конкурси/програми дитячого та юнацького патріотичного малюнку. Творчі роботи показуємо на виставках, фотографуємо та викладаємо в соціальних мережах, друкуємо листівки з малюнками конкурсантів, а ці листівочки даємо підписувати та розмальовувати дітям для вітання вояків.
Цього року вирішили розширити глядацьку аудиторію та привітати наших військових – зробити плакати (постери) з малюнками учасників конкурсів та розмістити їх на біллбордах та сітілайтах. Ідея отримала фінансову та інформаційну підтримку в департаменті обласної адміністрації, в управлінні міської влади, рекламному агентстві.

Постери вже надруковані, встановлені на сітілайтах, а в найближчі дні будуть виставлені на біллбордах - це закриті склом рекламні бокси та великі щити розміром 3 на 6 метрів» - розповів координатор проектів, керівник громадської організації «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» Євгеній Малецький.

Малюнки були відібрані з робіт, які подавались на такі конкурси/програми:
- у Чернігівській області (2016 р. - «Моя Україна – єдина країна!» та юнацького патріотичного малюнку (в рамках програми «Медіа виставка-конкурс юнацького патріотичного малюнку» та «Твоя листівка для воїна»);
- у місті Чернігові (2015 р. - «З Днем захисника України» та «Національна гвардія – гордість України»).

Жоден конкурс не відбувся би без активної участі дітей та молоді, які відгукнулися та надали свої роботи – малюнки, комп’ютерну графіку, художні вироби.

«Оргкомітет намагається по максимуму заохотити конкурсантів, залучаються бюджетні кошти, допомога місцевих підприємців, депутатів, волонтерів та небайдужих громадян.

Наприклад, заслужений художник України Є. Павлов надав свої власні альбоми, депутат Чернігівської облради С. Охонько - тубуси для картин, депутат Ніжинської міської ради О. Шалай – солодощі, чернігівській підрозділ «Самооборони Майдани» -- ювілейне колекційне видання книги «Україна 1918-2016. Від Крут до Майдану»  -- зазначив співкоординатор проектів, громадський діяч Олександр Ясенчук.

Конкурси/програми організовані і проводяться за підтримки таких установ та організацій: Департамент сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації (далі – ЧОДА), Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЧОДА, Управління у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, РА «Голдфьюче» (надання площі для розміщення соціальної реклами), Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні Україні (далі – ТСОУ), Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету ТСОУ по Чернігівській області; Благодійний фонд «ЗАХИСТИМО УКРАЇНУ!»; ГО "ВП ГО «САМООБОРОНА МАЙДАНУ» в Чернігівській області"; Культурно-мистецький центр "ІНТЕРМЕЦЦО"; ГО "СУСПІЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ"; ГО "ЧЕРНІГІВСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА", ГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини