Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:04:09

Вогнеборці ліквідували 2 пожежі, що виникли внаслідок порушення правил пожежної безпеки

06.12.2016   13:49Агенцiя

Незважаючи на неодноразові заклики рятувальників Чернігівщини, в області продовжують виникати пожежі внаслідок порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації приладів пічного опалення.

5 грудня о 19:42 до оперативно-координаційного центру обласного Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу приватної лазні, що по вул. Крайній у Чернігові. За викликом на місце події прибуло відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста. Завдяки оперативним діям рятувальників загоряння о 20:28 локалізували, а о 20:52 остаточно ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено стіни. Причиною пожежі послужила відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем печі та дерев'яними конструкціями перекриття приміщення лазні.

Інша пожежа сталася о 19:44 на одному з приватних подвір’їв у с. Петрівське Козелецького району. На місце виклику прибуло два відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу житлового будинку о 20:26 локалізували, а о 00:30 остаточно ліквідували. Під час гасіння вогнеборці запобігли поширенню вогню на поруч розташований ще один житловий будинок. Причиною виникнення пожежі призвело те, що господарі заздалегідь не подбали про справність димаря. Через тріщини у кладці жарини потрапили на дерев’яне перекриття горища і спричинили його займання.

На щастя, в обох випадках ніхто з господарів не постраждав.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини