Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:42:21

В Чернігові військовослужбовці гарнізону, учасники АТО та військовозобов’язані взяли участь в спортивних змаганнях

06.12.2016   08:13

В стрілецько-спортивному клубі Чернігівської обласної організації Товариства сприяння обороні України, за ініціативи військового комісара Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Сергія Москальця, відбулися спортивні змагання на честь 25 річниці Збройних Сил України «Стрілецький поєдинок».

– В змаганнях взяли участь шість команд в складі трьох чоловік, – розповів голова обласної організації ТСОУ підполковник запасу Ігор Бизган, учасник АТО, колишній заступник командира 13 батальйону, – від Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату, ветеранів-учасників АТО 13 батальйону територіальної оборони, Товариства сприяння обороні України, вчителів предмету «Захист Вітчизни» навчальних закладів Чернігова, громадської організації «СОТА», військовослужбовців резерву та представників територіальної оборони Чернігівщини.

Учасники змагань виконали дуельні стрільби з малокаліберних гвинтівок Тоз-8, продемонстрували командний дух та взаємовиручку, стрільбу на швидкість і точність.

За підсумками змагань команди-переможці – військового комісаріату, громадської організації «СОТА» та ветеранів 13 батальйону – були нагороджені грамотами та подяками.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини