Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:04:10

Поліція затримала злодія, який перерізав магістральний кабель електрозв'язку

06.12.2016   08:08

Чернігівські дільничні офіцери поліції спільно з патрульними «на гарячому» затримали неповнолітнього, який намагався викрасти телефонний кабель.

До чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Гагаріна в обласному центрі невідомий заліз до комунікаційної шахти.

На місце події негайно прибув наряд патрульної служби, а потім слідчо-оперативна група з дільничними офіцерами поліції. На місці події правоохоронці затримали молодого хлопця.

В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що парубок заліз до колодязя телефонної мережі та перерізав магістральний кабель електрозв’язку, чим спричинив тимчасове припинення зв’язку для 73 абонентів.

У затриманого було вилучено знаряддя злочину – ніж та плоскогубці. Хлопець зізнався у скоєному. Поліцейські перевіряють його на причетність до інших правопорушень.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 360 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження ліній зв'язку) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до одного року, або обмеженням волі на строк до двох років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини