Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:25:03

За рік контакт-центр "Чернігівгазу" опрацював майже 370 тисяч звернень від клієнтів компанії

11.11.2016   09:46Агенцiя

Більшість звернень – близько 76% стосувалися передачі показань лічильників газу та перевірки стану особового рахунку.

Рівно рік тому, в листопаді 2015-го, для споживачів газу Чернігівської області запрацював єдиний автоматизований контакт-центр. За цей час було опрацьовано понад 287 тис. телефонних дзвінків, 5,3 тис. клієнтів отримали онлайн відповіді через Особистий кабінет на сайті 104.ua.

Майже 280 тис. споживачів надали показання лічильників газу, серед яких 63,7 тис., а це 23% надали перевагу відправці СМС на короткий номер 7104, майже 13 тис. обрали можливість відправки даних на електронну пошту contact@cngas.com.ua, 19,5 тис. скористалися цілодобовим голосовим меню IVR.

«Ми постійно працюємо на вдосконаленням і розширенням можливостей контакт-центру. Одними з останніх новинок стало запровадження цілодобового голосового сервісу і можливість дізнатися стан особового рахунку, не очікуючи на зв`язок з оператором», -  поінформував начальник управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов. – До речі, багато чернігівців уподобали і активно користуються новою послугою – передачею показань СМС-кою на короткий номер 7104. Лише за перші 5 днів листопада надійшло майже 12 тисяч повідомлень».

Впровадження системи IVR дало змогу споживачам цілодобово тримати зв`язок з газовою компанією у режимі автовідповідача. Користуватися послугою доволі просто, треба лише слідувати голосовим підказкам. Зателефонувавши на номери 616-204 або 616-304, можна вибрати мову меню, а також прослухати інформацію, обравши потрібну цифру. Натиснувши «1», можна дізнатися актуальні тарифи на газ, «2» – передати показання лічильника, «3» – дізнатися стан особового рахунку, цифру «4» – отримати інформацію про нові сервіси газової компанії та додаткові послуги, а «5» - прослухати правила безпеки користування газовими приладами.

Після кожного інформаційного блоку є можливість повернутися до головного меню та з'єднатись з оператором. Якщо клієнт хоче особисто проконсультуватися з фахівцем, потрібно натиснути «0» або залишатись на лінії. Ця послуга доступна щодня з 8.00 до 20.00.

Зверніть увагу! На сьогодні дзвінки на номери 616-204 або 616-304 зі стаціонарних телефонів по області в межах ліміту тарифного плану є безкоштовними. Вартість дзвінків з мобільного або СМС – відповідно до тарифів вашого оператора мобільного зв'язку. Скористатися голосовим меню можуть ті споживачі, у яких телефон підтримує тоновий режим набору.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини