Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:03:04

Відбувся брифінг прокурора області Володимира Комашка

09.11.2016   07:53Агенцiя

8 листопада, відбувся брифінг прокурора області Володимира Комашка на якому журналістам доведено актуальні питання діяльності органів прокуратури Чернігівщини упродовж останніх трьох місяців поточного року.

Розпочинаючи брифінг, прокурор області наголосив на важливості  висвітлення результатів роботи органів прокуратури, передусім, які реально сприяли відновленню, зміцненню законності й правопорядку та мають суспільно важливий характер.

При цьому зауважив, що значна частина висвітлених інформаційних повідомлень – це реакція органів прокуратури на публікації та повідомлення, розміщені у ЗМІ, виявлені шляхом моніторингу інформаційного простору, про порушення закону, скоєні злочини та інші події, які набули суспільного значення та резонансу.

Обговорюючи питання протидії злочинності прокурор зазначив, що першочергову увагу на даному напрямі зосереджено на координації діяльності всіх правоохоронних органів. З цією метою прийнято комплекс системних узгоджених заходів до зміцнення правопорядку, профілактики та протидії злочинності в регіоні, у тому числі її організованим проявам. Завдяки їх реалізації досягнуто певних позитивних результатів.

Під час брифінгу Володимир Комашко детально поінформував журналістів про стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях на пріоритетних напрямах, представницьку діяльність органів прокуратури області, результатів роботи щодо захисту прав дітей, дотримання прав людини в місцях несвободи, підтримання державного обвинувачення в суді, у сфері міжнародного співробітництва тощо.

На завершення прокурор області відповів на питання журналістів, зокрема щодо розслідування кримінальних проваджень за фактами виявлення на території Сосницького району несанкціонованого розміщення відпрацьованих люмінесцентних ламп, вбивства інкасаторів у жовтні 2015 року, злочинів, де потерпілими є журналісти, інші та подякував медійникам за приділений цій зустрічі час.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини