Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:22:22

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

19.10.2016   09:32Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 18 жовтня до 8:00 19 жовтня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 6 пожеж, 1 випадок виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 4 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 3:

- в м. Чернігові по вул. 1-го Травня біля будинку №41 о 15 год. 25 хв. 18 жовтня водій вантажного автомобіля "ГАЗ-3309" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та здійснив зіткнення з будинком. Внаслідок пригоди водій отримав травми і був госпіталізований до Чернігівської  центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. І. Мазепи о 15 год. 10 хв. 18 жовтня водій автомобіля "Chevrolet Lacetti", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Opel Combo". Внаслідок пригоди водії автомобілів отримали травми та були госпіталізовані до Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Бобровиця на території зерносушильного комплексу ТОВ "Земля і воля" по вул. Чернігівській, 54 о 19 год. 13 хв. 18 жовтня водій автомобіля "ГАЗ-53", рухаючись по території підприємства, здійснив наїзд столяра. Внаслідок пригоди столяр отримав травми та був госпіталізований до Бобровицької центральної районної лікарні.


Пожежі – 6, з них 5 пожеж в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.


Виявлення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

В лісосмузі біля с. Кам'янська Слобода Новгород-Сіверського району о 14 год. 30 хв. 18 жовтня було виявлено 3 мінометні міни калібру 120 мм часів Другої світової війни. Місце знахідки охороняється співробітниками Новгород-Сіверського відділу поліції ГУ НП України в Чернігівській області. Подана заявка на знешкодження до управління ДСНС України у Чернігівській області.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

В м. Чернігові 18 жовтня сталося аварійне відключення електроенергії мешканцям будинків №10, №12, №14 по вул. Музикальній. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами КП "Новозаводське".


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів –11 мкр/год., Ніжин –12 мкр/год., Прилуки –10 мкр/год., Остер – 13 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 18 жовтня до 20 години 19 жовтня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний  5-10 м/с. Температура по області вночі 0-5º морозу, вдень 4-9º тепла.
По Чернігову температура вночі 1-3º морозу, вдень 6-8º тепла.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини