Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:43:59

Прикордонники виявили двох таджиків та киргиза, які незаконно намагалися перетнути українсько-білоруський кордон

13.10.2016   10:47Агенцiя

Співробітники Держприкордонслужби затримали трьох порушників, які намагалися перетнути державний кордон України з порушеннями, на кордоні.

Так дільничним інспектором прикордонної служби відділу прикордонної служби «Добрянка», при спробі порушення державного кордону України, затримано двох іноземців, що намагалися оминувши пункт пропуску «Нові Яриловичі», пішки потрапити до Білорусі.

Порушниками виявилися 48-річний громадянин Таджикистану та 45-річний громадянин Киргизстану, які порушили правила перебування в Україні іноземних громадян та осіб без громадянства. В обох правопорушників при собі були паспортні документи, але у громадянина Таджикистану термін дії паспорту вже скінчився.

Після притягнення порушників кордону Ріпкинським районним судом до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» Кодексу України про адміністративні правопорушення їх буде примусово видворено з України.

Також, учора в пункті контролю для залізничного сполучення «Хоробичі», під час оформлення потягу сполученням «Новоолексіївка-Мінськ», прикордонний наряд у 25-річного громадянина Таджикистану виявив часткову підробку паспортного документа. Термін дії паспорту вичерпався ще в березні 2015 року і його власник власноручно його виправив.

В діях іноземця виявлено ознаки злочину статті 358 Кримінального Кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Правопорушника, для проведення подальших слідчих дій передано співробітникам Городнянського відділення Національної поліції.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.