Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:49:37

У Чернігові шлях автобусного маршруту № 30 продовжено

08.10.2016   12:53

У Чернігові з 8 жовтня продовжено шлях проходження автобусів міського маршруту загального користування № 30 ”Пивзавод – завод „Автодеталь”. Це робиться з метою покращення надання транспортних послуг жителям міста, враховуючи звернення громадян.

Шлях проходження автобусів: від зупинки ”Нивки” по вулицях Інструментальна і Тичини, проспект Миру до зупинки  ”Завод „Автодеталь” - і далі від вул. Кільцевої за діючим маршрутом. У протилежному напрямку: від  зупинки ”Завод „Автодеталь” по проспекту Миру, вулицях Тичини  і Інструментальна до зупинки ”Нивки” - і далі за діючим маршрутом.

При цьому відтепер цей маршрут стає кільцевим.

Половина наявних автобусів на ньому будуть постійно їздити по маршрутному кільцю в одному напрямку і половина - в протилежному.

Наразі це єдиний в Чернігові кільцевий автобусний маршрут.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини