Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:54:38

До 12 років позбавлення волі засуджено жителя Срібнянського району за задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої

08.10.2016   08:54

Вироком Прилуцького міськрайонного суду 03.10.2016 жителя Срібнянського району визнано винним у задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої та спричинення їй легких тілесних ушкоджень (ч. 3 ст. 153, ч. 2 ст. 125 КК України).

У судовому засіданні прокурором надано беззаперечні докази, що у червні поточного року обвинувачений, перебуваючи біля урочища в   с. Дейманівка, використовуючи безпорадний стан 9-річної потерпілої, яка через малолітній вік не могла розуміти характер та значення вчинюваних відносно неї дій та чинити опір, задовольнив статеву пристрасть неприродним способом, спричинивши їй легкі тілесні ушкодження.

Суд врахував принципову позицію державного обвинувача про підвищену суспільну небезпеку злочинів проти статевої свободи та недоторканості, які впливають на психічний розвиток потерпілої особи та призначив покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини