Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:43:50

В онкодиспансері встановили лавочки і найближчим часом обладнають велопарковки

07.09.2016   16:36Агенцiя

16 липня цього року онкодиспансер обікрали. Нечисті на руку чернігівці зазіхнули … на лавочки.

За ніч злодії встигли винести чотири чавунні лавки. Медичному закладу було завдано збитків у розмірі майже 12 тисяч гривень.

Як підкреслив головний лікар Чернігівського обласного онкодиспансеру Валерій Зуб, совість у людей, які посміли вкрасти у онкохворих, так, на жаль, і не прокинулася, тому знову довелося докуповувати лавочки, оскільки в них мають потребу пацієнти закладу.

Для велопарковок обладнання вже є. Наразі адміністрацією медичного закладу вирішується питання щодо оптимального розміщення велосипедних стоянок. За попередніми планами, парковки з’являться в онкодиспансері вже наступного тижня. Одразу можна буде припаркувати 12 велосипедів.

За словами головного лікаря, ця слушна ідея вже давно була в його планах. А каталізатором до дій став громадський рух з популяризації велосипедного спорту, розмітки велосипедних доріжок та встановлення паркувальних місць. Втім за зрозумілих причин втілити задум, завдяки спонсорській підтримці, в онкодиспансері вдалося лише сьогодні.
– Як серед пацієнтів, так і серед наших співробітників є багато людей, котрі дістаються до закладу на велосипедах. Адже вони давно зрозуміли, що це не лише економія коштів на транспортні витрати, а й здоровий спосіб життя, на чому ми, лікарі, завжди акцентуємо увагу, – зазначив Валерій Зуб.

До того ж територія онкодиспансеру досить масштабна, тому не завжди вдається забезпечити достатній догляд за такою технікою. А у співробітників взагалі немає змоги постійно піклуватися про неї – вони завантажені роботою.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.