Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:58:58

Сергiй Березенко привiтав освiтян, дiтей та батькiв з Днем знань

03.09.2016   10:41Агенцiя

Під час робочого візиту у Чернігів Сергій Березенко завітав на перший дзвоник у школу №19.

Вітаючи вчителів побажав їм натхнення і креативності у навчанні молодого покоління, школярам наполегливості, цілеспрямованості цікавих ідей та їх творчих рішень. А всім батькам побажав завжди мати можливість підтримати та допомогти своїм дітям під час навчання.

Чудовим та радісним доповненням свята першого дзвоника стало урочисте відкриття Сергієм Березенко міні-футбольного поля, завершальним етапом будівництва якого було встановлення освітлення. Дирекція школи разом із учнями щиро подякували народному депутату за підтримку і натякнули, що з такими спортивними спорудами високі спортивні досягнення не змусять себе чекати.

Реагуючи на звернення педагогічного колективу до громадської приймальні народного депутата та з нагоди свята Сергій Березенко завітав і до загальноосвітньої спеціалізованої школи фізіко-математичного профілю №12. Даруючи школі вкрай необхідний та довгоочікуваний багатофункціональний копіювально-друкувальний пристрій він зазначив: «Україні потрібні світлі голови. Мені приємно бути корисним будучи впевненим у тому, що серед вас є майбутні світила науки. Нові Остроградські та Лобачевські. Тому прагніть до знань, а цей технічний пристрій стане гарним помічником на цьому шляху».

Привітати освітян, дітей та батьків Сергій Березенко завітав у Чернігівський дошкільний навчальний заклад № 23 для дітей з вадами зору. Адже саме такі заклади, їх працівники та вихованці потребують особливої уваги. Саме тому ще на початку літа за зверненням батьків Сергій Березенко встановив єдиний у місті ігровий тактильний майданчик для дітей, мають проблеми із зором. Вітаючи всіх зі святом, нардеп зазначив: «Вже другий рік поспіль першого вересня я не веду до школи своїх дітей, а знаходжусь разом з вами щоб засвідчити свою повагу та підтримку. Мені прикро, що за великим обсягом проблем Чернігівського регіону я лише зараз дізнався що у вашому садочку немає такого необхідного тактильного дитячого майданчика. Частину своєї заробітної платні я перераховую у Чернігівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей, після її підвищення я отримав можливість перерахувати частину коштів на встановлення майданчика. Шкодую що не зробив це раніше». На останок, він побажав новому поколінню українців цікавих подій, добрих друзів та яскравих вражень.

Не залишились по за увагою народного депутата України і діти, що через травму не змогли сьогодні бути на святі знань і перебувають на лікарняному ліжку. А саме, завітав Сергій Березенко у травматологічне відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні. Вітаючи дітей він подарував всім електронні книги із завантаженою з міністерського сайту навчальною програмою. І висловив побажання, щоб подаровані електронні книги допомогли їм навчатися не лише у період їх одужання, а і протягом навчального року. На прощання народний депутата побажав учням бадьорості духу та швидкого одужання.

Для привітання ветеранів педагогічної праці Сергій Березенко запросив на неформальне спілкування за чашкою чаю директорів Чернігівських шкіл. Окрім вітальних слів та приємних спогадів розмова присутніх торкнулася і низки освітніх проблем Чернігівського регіону. Звертаючись до управлінців освіти Сергій Березенко побажав їм міцного здоров’я та поваги від молодший поколінь зазначив:, що хотів би почути поради щодо розвитку освітньої галузі на Чернігівщині адже саме вони мають безцінний життєвий досвід здобутий на педагогічній ниві. Підсумком зустрічі стала думка про необхідність проведення таких зустрічей з метою вироблення універсальної стратегії розвитку освіти в Чернігівському регіоні.

P.R.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини