Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:46:15

Житлові умови населення. ДОВІДКА

26.08.2016   08:08Агенцiя

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, в Чернігівської області у власному житлі проживає більшість сімей (98%), у державному – 1%, винаймає у фізичних осіб – 0,9%, у відомчому – 0,5%, повідомляє Головне управління статистики у Чернігівській області.

Забезпеченість житлом, рівень його благоустрою є однією з характеристик добробуту населення. Найбільша частина домогосподарств (37%) має двокімнатне житло, майже третина – трикімнатне. Мешкає в чотирьох та більше кімнатах 18% родин, а кожна восьма – займає лише одну кімнату.
   
Забезпечені житловою площею понад необхідну санітарну норму (13,65м2 на одну особу) більш ніж дві третини сімей. Живе в перенаселеному житлі 44% населення, дві третини дітей у віці до 18 років проживають у такому житлі.
   
Централізованим газопостачанням користується 80% домогосподарств області, балонним газом – 15%. Індивідуальною системою опалення обладнано більше половини помешкань, центральним опаленням – майже чверть. Водопровід та каналізацію у своїх оселях має 75% сімей, гаряче водопостачання (централізоване або автономне) чи газову колонку – 62%.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини