Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:20:05

Поліцейські протягом години знайшли зниклий "КамАЗ"

18.08.2016   11:17

Поліцейські підрозділу з нагляду за безпекою дорожнього руху Прилуцького відділу поліції відреагували на звернення фермера про зникнення його вантажівки і протягом години відшукали «КамАЗ». Вони склали два адмінпротоколи на водія (працівника цього ж фермерського господарства), який, перебуваючи в стані сп’яніння, без дозволу взяв автівку та скоїв ДТП.

До Прилуцького відділу поліції звернувся місцевий фермер, який повідомив, що з території тракторного стану його фермерського господарства в селі Заїзд, невідома особа викрала вантажівку «КАМАЗ-5511».

Для перевірки інформації та розкриття злочину були орієнтовані правоохоронці, що відповідають за безпеку дорожнього руху Прилуцького відділу поліції.

В пошуках зниклої вантажівки, патрульні розпочали обстеження навколишніх доріг. Невдовзі, на відстані близько двох кілометрів від тракторного стану біля перехрестя ґрунтової дороги та шосе державного значення «Київ – Суми – Юнакіївка» поліцейські виявили викрадений автомобіль. Машина стояла на узбіччі з явними механічними пошкодженнями, а за кермом - спав водій.

В ході перевірки поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний мешканець села Голубівка, Прилуцького району, який працював у фермерському господарстві на умовах випробувального терміну. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також було з’ясовано обставини заволодіння автівкою. Маючи вільний доступ на територію господарства, чоловік безперешкодно взяв машину і поїхав кататися, але на перехресті доріг, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом.

Згідно висновку медичної експертизи в крові водія виявлено 2,5 проміле алкоголю.

Наразі на нього складенні адміністративні матеріали за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння). І якщо за статтею 124 йому загрожує лише штраф у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року, то за ст. 130 його може чекати накладення штрафу в розмірі 10200 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Адміністративні матеріали направлені до суду.

Автомобіль вилучено та повернуто власнику.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини