Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:31:53

Командира роти патрульної служби поліції підозрюють у скоєнні злочину. ВІДЕО

13.08.2016   12:21Агенцiя

Патрульній поліції Чернігова зараз доводиться певним чином виправдовуватися. Слідчий прокуратури вчора оголосив підозру у скоєнні злочину командиру роти патрульної служби.

Ще у березні 2015-го року жінка разом з чоловіком була затримана в одному з гіпермаркетів обласного центру при спробі вкрасти джемпер. Ще тоді було розпочате кримінальне провадження за фактом крадіжки.
Після цього жінка примудрилася пройти всі випробування і вступити до лав Національної поліції, приховавши той факт, що вона є фігурантом кримінальної справи. Нині, після оголошення підозри, справа сплила на поверхню.

Сьогодні цю історію прокоментував начальник патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов.

Претендентку на посаду в патрульній поліції свого часу ретельно перевіряли.

Нині полиціантка відсторонена від виконання службових обов’язків. Приховування сумнівних фактів зі своєї біографії для неї обернеться дисциплінарним стягненням. А ось її долю в кримінальному плані, якщо буде доведений факт крадіжки, вирішить суд.

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.