Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:58:28

Невідомий захопив дитсадок та погрожував зарізати дітей

03.08.2016   08:42

У вікно дитсадка застрибнув нападник та почав трощити все на своєму шляху. Він взяв у заручники дітей з вихователями і батьками.

Конкретних вимог не висував. Тільки погрожував усіх зарізати. Дорослі намагалися рятувати дітей через вікна. Жінки вирішили сховати малюків у туалеті.

Але чоловік почав вибивати двері і туди. "Він кричав: сука, відкрий двері, сука, йди сюди. Що було б далі, я не знаю. Тут кімнатка маленька, нема куди більше ховатися", - каже мама вихованця Оксана Чорна. Люди вирішили тікати через вікно, бо були на першому поверсі. Четверо дітей із вихователем встигли вибігти і сховатися у спальні.

На щастя, у цей час крики з дитсадка почув дільничний, що проходив повз. А потім були група захоплення, арешт і прибирання, від якого ще й досі не оговтаються.

У куточку, просто біля дитячих шаф — купа потрощених меблів, здебільшого ніжки від стільців.

Вихователі, які закривали дітей від осколків і дивом уверталися самі, щасливі, що вціліли. Тілесних ушкоджень ні в кого немає. Тому дії нападника можуть кваліфікувати як звичайне хуліганство.

Правоохоронці кажуть, що за законом муситимуть випустити дебошира через 10 днів, бо затримали чоловіка тільки за спротив. Батьки цим шоковані. Нападник тричі судимий і ніхто не знає, на що він здатен піти завтра.

Дітям завдано психічні травми, з ними працюватимуть психологи. У дитсадку вже замислилися про охорону та камери відеоспостереження. Цьогоріч У Харкові дитина вистрибнула з вікна дитячого садка. 6-річну дівчинку вихователі чомусь залишили у приміщенні групи, а всіх інших малюків вивели на прогулянку.


Кореспондент ТСН Алла Скорик



http://tsn.ua/ukrayina/na-chernigivschini-recidivist-napav-na-dityachiy-sadok-708840.html

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини