Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:56:48

Дебошир, щоб утекти від поліції, викрав "швидку"

05.07.2016   15:56

У Варві п’яний чолов’яга міцної статури примусив водія «швидкої допомоги» покинути салон, а сам поїхав у напрямку дачного масиву.

До чергової частини Варвинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про сімейний скандал.

За вказаною адресою направилася слідчо-оперативна група поліції. На місці правоохоронці чоловіка не застали. Як з’ясувалося, п’яний чоловік приходив до своєї колишньої дружини, влаштував у неї безлад, побив її, але втік, як тільки почув, що жінка телефонує до поліції.
Скандаліст пішов по вулиці, де металевим відром трощив усі припарковані автівки, які зустрічав по дорозі. Постраждалі автовласники тут же звернулися по допомогу до поліції. Правоохоронці прибули протягом лічених хвилин.

Побачивши за собою погоню, хуліган вибіг на паралельну вулицю, де стояла карета «швидкої допомоги». Зловмисник був чоловіком міцної статури, зростом під два метри, тому без проблем примусив водія вийти з-за керма, а сам завів «швидку» та поїхав у напрямку дачного масиву.

Аби затримати викрадача автівки, був введений план «Перехоплення». Свідки вказали поліції куди поїхав «УАЗ», то ж одна група правоохоронців направилася в погоню за утікачем, а друга прочісувала прилеглу місцевість.

Невдовзі поліція затримала зловмисника на території дачного масиву за райцентром, транспортний засіб механічних пошкоджень не зазнав. Після витверезіння чоловік не зміг згадати обставин, за яких він угнав «швидку».

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) – максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за нанесення жінці тілесних ушкоджень та хуліганство. Чоловік затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини