Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:58:30

Чернігівські студенти виявились найкращими в Україні

20.05.2016   09:35Агенцiя

У місті Ужгород, 14 травня, Студреспубліка провела об’єднаний суперфінал всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» та загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді України».

Кращою студенткою стала представниця Закарпаття Владислава Мазур, а «Першою Леді України» — сумчанка Альона Чибіряк. А переможцем у номінації «Кращий студент-медійник України» став наш земляк - Владислав Пархоменко.

Ужгород тепло зустрів учасників суперфіналу, які з’їхалися з усіх куточків України, аби показати себе з кращої сторони та вибороти кубки переможців і дипломи лауреатів «Кращого студента України»  та корону «Першої Леді України-2013/2015».

Сам захід пройшов у дружній, але змагальній атмосфері. Звісно, всім хочеться перемогти, а особливо, якщо це змагання серед найталановитіших, найкращих і найбільш успішних у своїх регіонах студентів аж за 3 роки. Конкурсна програма була насиченою: за більше, ніж 3 години журі та глядачі побачили 4 виходи учасниць «Першої Леді», представлення, конкурс талантів і соціальні проекти учасників «Кращого студента України» в номінації «комплексна характеристика» та нагородження всіх лауреатів і переможців в інших 6 номінаціях цього конкурсу.

Не оминули увагою цю подію і студенти Чернігівщини. Цього року наш край представляли троє студентів у трьох різних номінаціях.
Важливим досягненням для Чернігівщини можна вважати перемогу студента магістратури Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Владислава Пархоменка у номінації «Кращий студент-медійник України».
Владислав показав себе з найкращого боку та переміг фіналістів із Дніпропетровської і Миколаївської області. Чернігівець на власному прикладі довів, що наші студенти є талановитими, здібними, креативними та можуть боротися за звання «Кращого студента України».

Анастасія Іванова з ЧНТУ стала лауреаткою нагороди «Кращий студент-науковець України» і спантеличила ведучого поясненням суті свого проекту.
 
Студентка ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Вікторія Багмет презентувала Чернігівський регіон у номінації «Кращий студент України – комплексна характеристика». Вікторія довела, що своїми зусиллями і старанням не даремно у грудні 2015р. виборола почесне звання «Кращого студента Чернігівщини» та  гідно представляла нашу область на всеукраїнському рівні.
Вікторія Багмет вразила журі та глядачів своєю харизмою і артистизмом. А соціальний проект чернігівки «Вікістудія» сподобався усім присутнім, який був направлений на популяризацію та підвищення якості написання статей до Вікіпедії.

Захоплюючою частиною заходу було обрання «Першої Леді України». Цього року, на жаль, красуні Сіверського краю не взяли участі у конкурсі краси особистості, але організатори Чернігівської регіональної Студреспубліки запевняють, що наступного року у наших дівчат обов’язково з’явиться така можливість.

По завершенню конкурсу відбулося «After party»  в караоке-клубі, де учасники мали змогу поспілкуватися у вільній атмосфері, поділитися враженнями і привітати один одного, адже всі присутні є найкращими у своїх регіонах і ведуть активне громадське життя.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини