Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:11:55

У будинках, що обслуговуються Чернігівською ТЕЦ, відновлено гаряче водопостачання

13.05.2016   11:34

У житлових будинках обласного центру Чернігівщини, які обслуговує КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА», відновлено гаряче водопостачання після планових гідравлічних випробувань, працюють 57 центральних теплових пункти підприємства.

Про це повідомив в.о. директора підприємства Віктор Киричок.
За його словами, виявлено кілька пошкоджень, на яких оперативно ведуться ремонтні роботи.
 
«Сьогодні будуть завершені роботи по вул. Мазепи, 48, і відповідно, в квартирах чернігівців з’явиться гаряча вода», - зазначив В. Киричок.  Трохи довше будуть виконуватися роботи по вул. Папаніна, 9 та вул. Гетьмана Полуботка, 2 та Кирпоноса, 12.
Оперативно під час випробувань ліквідовано пориви по вул. Старобілоуській, 4-а, Котляревського, 13 та Коцюбинського, 40.

На сьогодні Чернігівська ТЕЦ працює у звичайному режимі. Підприємство продовжує виконання робіт, згідно з затвердженими графіками, з метою якісної підготовки до наступного опалювального сезону.

Як повідомлялося, 11-12 травня у Чернігові проходили планові гідравлічні випробування системи теплопостачання, через що гаряча вода у квартирах чернігівців у зоні обслуговування ТЕЦ була відсутньою.

Всього Чернігівська ТЕЦ обслуговує понад 590 житлових будинків у Чернігові.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини