Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:09:37

Поліція затримала озброєного хулігана. ВІДЕО

04.05.2016   12:54

Поліцейські Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області затримали нетверезого молодика, який напередодні Великодня стріляв по перехожих і автомобілях з пневматичного пістолета.

В ніч на 30 квітня до чергової частини Корюківського відділення поліції надійшло повідомлення від водія вантажівки, що невідомий чоловік обстріляв його автомобіль з пістолета та пошкодив фару.

Як повідомив начальник Корюківського відділення поліції Сергій Таран, на місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом та оперативники. Доки група займалася оглядом та документуванням пошкодженого авто, до поліції надійшла інформація з райлікарні, що медики надавали допомогу 23-річній місяцевій жительці з пораненням обличчя та виявили у пацієнтки в правій виличній ділянці чужорідне тіло.

З’ясувавши місце отримання поранення потерпілою, оперативники одразу ж виїхали на пошуки зловмисника. Підозрюваного помітили на одній з вулиць міста, але він кинувся тікати городами, де й встиг заховати знаряддя злочину. Коли зловмисника затримали, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння і навіть нічого не міг пояснити.

На ранок підозрюваний — непрацюючий 28-річний місцевий житель дав правдиві свідчення та показав місце, де заховав пневматичний пістолет, який направлено на експертизу.

Інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини