Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:58:19

Чим живе гуманітарна сфера Бобровицького району

21.04.2016   12:28

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова 20 квітня, з робочим візитом відвідала Бобровицький район.

За участі в. о. голови райдержадміністрації Володимира Ляховенка та голови районної ради Тетяни Ковчежнюк обговорили ряд питань гуманітарної сфери району.

Зокрема, у ході робочої поїздки відвідали стадіон «Колос» у Бобровиці, де ознайомилися з ходом робіт з оновлення покриття футбольного поля, ремонтом трибуни, системою для поливу. Оглянули приміщення дитячо-юнацької спортивної школи районного відділу освіти. Тут проходять тренування дзюдо, є зал для тренувань важкоатлетів. Тож обговорили питання можливості заміни татамі, сприяння у підготовці до чемпіонату світу члена збірної команди України з важкої атлетики, майстра спорту міжнародного класу Яни Назаренко з Бобровиці.

Керівники області та району побували у двох багатодітних сім’ях, ознайомилися з умовами проживання та їх проблемами. Родині Антона та Наталії Коваль вручили цінний подарунок – газову плиту. Багатодітна сім’я Анатолія та Надії Дубовець отримала сертифікат на двоярусне дитяче ліжко. Діток цих сімей порадували солодкими подарунками.

Наталія Романова висловила переконання, що розвиток спортивної галузі, підтримка ініціатив молоді, допомога сім’ям з дітьми – ті питання, без вирішення яких не можна говорити про успішне життя району. Тож органам влади і надалі необхідно знати і розуміти, з якими проблемами живуть громадяни, щоб надзвичайно уважно опікуватись питаннями їх підтримки.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини