Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:49:21

Заступник голови ОДА Сергій Сергієнко відвідав чернігівське підприємство ПрАТ "ТЕРА"

15.04.2016   08:05Агенцiя

13 квітня заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко відвідав чернігівське підприємство ПрАТ «ТЕРА».

ПрАТ "ТЕРА" є виробником широкого асортименту датчиків температури й вологості, контрольно-вимірювальних приладів та інших засобів автоматики. Підприємство має власні виробничі, офісні та складські приміщення загальною площею більше 2000 м2. На підприємстві близько 90 чоловік.

Апаратура, що виготовляється ПрАТ «ТЕРА», застосовується для автоматизації систем тепло- і газопостачання, вентиляції і кондиціювання, в технологічних процесах хімічної промисловості, машинобудування, сільського господарства, грибівництва та інших галузей народного господарства.

Для складання електронної апаратури застосовуються комплектуючі провідних світових виробників. Якість продукції контролює власний відділ технічного контролю. Система управління якістю на виробництві сертифікована за стандартом ISO 9001: 2008.

Споживачами виробів ПрАТ «ТЕРА» є практично всі українські підприємства, яким потрібно контроль і регулювання температури, вологості або інших технологічних параметрів. Клієнтська база підприємства налічує більше 2000 покупців.

В даний час ПрАТ «ТЕРА» ставить перед собою завдання освоєння ринку країн ближнього і далекого зарубіжжя. Уже здійснюються поставки в Білорусь, Молдову, Азербайджан, Туркменістан, Грузію, Єгипет, Латвію, Казахстан, Ірак і Польщу.

У рамках робочого візиту заступник голови облдержадміністрації ознайомився з виробничими потужностями підприємства, поспілкувався з керівником ПрАТ «Тера» щодо існуючих проблем та подальших перспектив розвитку.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини