Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:52:56

Чернігівські поліцейські приймали делегацію колег з Естонії

14.04.2016   10:22Агенцiя

В рамках робочого візиту в ГУНП в Чернігівській області побувала делегація Лиунаської префектури Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки.

Тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін зустрівся з префектом Лиунаської префектури Тармо Кохвом.

До складу делегації також входили керівник бюро інформації Індрек Коеметс, директор кримінального відділу Мееліс Саарепуу та провідний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва Тармо Війкмаа.

Зустріч відбулася за ініціативи представників Лиунаської префектури Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки. Її мета - налагодження більш тісного співробітництва між поліцією Естонії та України.

На зустрічах йшлося про обмін досвідом та співпрацю правоохоронних відомств двох країн. В ході перебування делегації поліції Естонії прибалтійські поліцейські зустрілися з керівним складом ГУНП в Чернігівській області, під час якої сторони презентували свої доповіді щодо організації роботи поліцейських відомств. Також були розглянуті структура, задачі, пріоритети й хід реформ у поліції.

Програма візиту також передбачала обмін досвідом у сфері підготовки працівників патрульної поліції та ознайомлення з діяльністю тренінгового центру ГУНП в Чернігівській області. Крім того, розглядалися методики впливу на ситуації, пов'язані з незаконним обігом зброї та наркотиків і способи ефективної охорони публічного порядку.

Під час переговорів естонські правоохоронці висловили свою підтримку курсу реформ в українській поліції. Гості відвідали місцеві музеї та ознайомилися з історичним минулим Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини