Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:35:37

Ліга ділових і професійних жінок відзначила своє 15-річчя

09.04.2016   09:30Агенцiя

Заступник міського голови Олександр Кириченко 5 квітня взяв участь в урочистому святковому заході, присвяченому 15-річчю Чернігівської міської Ліги (Клубу) ділових і професійних жінок.

Вітаючи розумних, талановитих, гарних жінок, О. Кириченко висловив щиру вдячність за вагомий внесок у здійснення благодійних та соціально орієнтованих проектів: захист багатодітних сімей, робота з малозабезпеченими сім’ями та дітьми-інвалідами. Заступник міського голови побажав жінкам творчих успіхів, щастя та гармонії у повсякденному житті.

Жінок також привітали президент Ліги Ірина Дорожкіна, голова Спілки жінок України Леокадія Герасименко та керівник Молодіжного відділення Ліги, член правління Юлія Заїка та інші.

До уваги всіх присутніх у фойє Навчально-методичного центру профспілок була організована виставка творчих робіт представниць Асоціації майстринь.

Під час заходу найбільш успішних та активних бізнес-леді було нагороджено подяками Чернігівського міського голови, відзнаками Спілки жінок України, Чернігівської регіональної торгово-промислової палати тощо.

Розпорядженням Чернігівського міського голови, за активну участь у громадському житті міста Чернігова та з нагоди 15-річчя Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінокПодяка Чернігівського міського голови оголошена:

- Дорожкіній Ірині Василівні, президенту Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, голові Чернігівської обласної організації Спілки жінок України, директору підприємства "Навчально-методичний центр" Федерації профспілкових організацій Чернігівської області;

- Логіновій Людмилі В’ячеславівні, віце-президенту Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, директору приватного виробничо-торговельного підприємства "ДЖІ-ЕН-ЕЛ";

- Острицькій Оксані Олегівні, члену правління Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, приватному підприємцю (приватне підприємство "Пушинка");

- Пекуровській Олені Миколаївні, віце-президенту Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, директору публічного акціонерного товариства "Чернігівпобутрадіотехніка".

 

Довідково.

Чернігівська міська Ліга (Клуб) ділових і професійних жінок заснована в 2000 році з ініціативи обласної організації Спілки жінок України на базі Центру підтримки жіночого бізнесу, що з’явився в Чернігові завдяки проекту «ВінрокІнтернешнл» за фінансової підтримки USAID. До цього часу Ліга є єдиною в Україні жіночою бізнес-асоціацією. Сьогодні Ліга об’єднує 136 активних, ініціативних жінок, керівників установ і організацій, фахівців своєї справи, приватних підприємців, громадських діячок та майстринь.

Щорічно Ліга проводить традиційні заходи: конкурс «Жінка року», ярмарок «Що може жінка», урочистий прийом до членів Ліги, а останні три роки організовує Форум ділових і талановитих жінок. Крім того, проводяться навчання, презентації бізнесу жінок, просування послуг і товарів її членів.

Ця організація активно співпрацює з місцевими органами влади, створює привабливий образ жінки-підприємниці та громадської діячки, веде активну благодійну діяльність.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини