Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:00:17

Автопробіг Анонімних алкоголіків

22.03.2016   08:35Агенцiя

21 березня в прес-центрі «Чиста політика» відбулася прес-конференція представників руху «Анонімні Алкоголіки» України.

Актуалізація ефективності 12 крокової програми Анонімних алкоголіків для тих, хто займається проблемами алкоголізму: працівників соціальних служб, наркологів, психіатрів, психологів, духовенства, саме такою була тема зустрічі. Організатори приїхали до Чернігова в рамках щорічного автопробігу.

Павло із Кременчука не соромиться і відкрито говорить, що він алкоголік. «До 42 років я пив алкоголь щодня. Було таке, що проходилось спати в дворі, оскільки, не міг дійти додому. За той час я пропив все , що у мене було. Та одного дня, дякуючи Богу, я попав до спільноти Анонімних Алкоголіків і тепер вже 5 рік не вживаю спиртного. 12 крокова програма врятувала мені життя. Тепер у мене з’явився сенс життя. Автопробіги, зустрічі, тренінги – в цьому я бачу свою роботу і найголовніше, що в мене є бажання допомогти таким же людям як і я вилікуватись, - зазначив Павло.

Пан Ігор з Києва розказав про сам автопробіг. Девіз автопробігу простий – «Разом ми зробимо те, що поодинці нам не під силу!».  За тиждень нашої поїздки ми плануємо відвідати Прилуки, Суми, Харків, Полтаву, Кременчук та Черкаси. Ми хочемо розказати громаддям про наші ідеї та поділитися нашими досягненнями. На сьогоднішній день в світі налічується більше 3 мільйонів членів асоціації Анонімних алкоголіків. А це сотні тисяч сімей які нарешті живуть щасливо без алкоголю.

В прес-конференції також взяв участь і Антон з Республіки Білорусь. "Я живу в маленькому провінційному містечку яке налічує до 100 тисяч осіб. Але в нас діють і допомагають громадянам вилікуватись 5 гуртків Анонімних алкоголіків.Для порівняння в вашому мільйонному Харкові аж один. Тому у нас є конкретна програма, є результати та мало громадян, які хворіють алкоголізмом та не знають про нас. Сподіваюся, що завдяки таким зустрічам ми принаймні одній людині допоможемо знайти вірний шлях."

Дізнатися про місце проведення зустрічей можна на всеукраїнському сайті www.aa.org.uaта за телефонами: +38093 84 73 787 Оксана, +38098 74 41 898 Роман

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.