Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:23:06

Державний науково-випробувальний центр Збройних сил України сьогодні привітали з 84-річчям з часу заснування

04.03.2016   08:15Агенцiя

3 березня відбулися урочистості з нагоди відзначення 84-ї річниці створення Державного науково-випробувального центру Збройних сил України (ДНВЦ), який після анексії російськими окупантами Автономної Республіки Крим, весною 2014 року було передислоковано до Чернігова.

Із вступним словом до своїх колег звернувся начальник Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, полковник Володимир Башинський.

Від обласної виконавчої влади колектив ДНВЦ привітав голова обласної держадміністрації Валерій Куліч, який побажав військовим і цивільним працівникам Центру подальших успіхів у справі підвищення обороноздатності нашої держави.

У свою чергу, виступаючи перед урочистим зібранням, Валентин Мельничук від імені обласної ради щиро привітав особовий склад науково-випробувального центру ЗСУ із цією поважною датою та висловив побажання щодо подальшого розвитку наукової та випробувальної діяльності цієї дуже важливої для України військово-дослідної установи.

Від імені Чернігівської міської громади колектив ДНВЦ щиро привітав міський голова Владислав Атрошенко. Слова вітань для службовців дослідно-випробувальної військової частини також прозвучали від низки керівників та представників місцевих управлінських та навчальних установ.

А завершилися урочистості святковими вітаннями солістів військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини