Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:05:54

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

19.02.2016   09:28Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 18 лютого до 8:00 19 лютого 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення, 5 дорожньо-транспортних пригод та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинули 3 особи та 5 осіб постраждали.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

В м. Ніжині по вул. Прилуцькій біля будинку №15 на ГРП №15 близько 16 год. 5 хв. 18 лютого сталася аварійна ситуація спричинена попаданням стороннього предмету (окалини) під запобіжно-запірний клапан, внаслідок чого сталося аварійне відключення близько 960 абонентів (12 багатоповерхових та 65 приватних будинків).
Працівниками газового господарства о 18 год. 18 лютого причину аварії було усунуто, проведено підготовчі роботи щодо підключення абонентів до газопостачання. Роботи по підключенню абонентів будуть продовжені 19 лютого.


Дорожньо-транспортні пригоди – 5:

- на автодорозі с. Тельне-смт Холми Корюківського району близько 1 год. 18 лютого водій автомобіля "ЗАЗ-1102", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з'їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Корюківської центральної районної лікарні;

- в с. Заїзд Прилуцького району по вул. Короткого 18 січня водій автомобіля "Sitroen Berlingo" виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Тата". Внаслідок пригоди водій автомобіля "Sitroen Berlingo", 1964 року народження, загинув на місці події,  водій автомобіля "Тата" та два пасажира автомобіля "Sitroen Berlingo" отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Прилуцької центральної міської та центральної районної лікарень;

- в м. Прилуки на перехресті вулиць Констянтинівської та Пушкіна близько 16 год. 18 лютого водій автомобіля "ВАЗ-210994" здійснив зіткнення з автомобілем  "ВАЗ-2109". Внаслідок пригоди пасажир автомобіля "ВАЗ-2109" отримав тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові по вул. Івана Мазепи біля будинку №21 о 21 год. 18 лютого водій автомобіля "ВАЗ-21099" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід, 1997 року народження, (громадянка Республіки Білорусь) від отриманих ушкоджень загинула на місці події;

- на автодорозі Чернігів-Грем'яч біля с.Кірове Новгород-Сіверського району близько 21 год. 5 хв. 18 лютого водій автомобіля "ВАЗ-2104" не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій, 1983 року народження, від отриманих травм загинув на місці події.    


Пожежі – 3, з них 2 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9- 13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Щорс – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 18 лютого до 20 години 19 лютого очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 3-8º морозу,  вдень 0-5º тепла.
По Чернігову температура вночі 5-7º морозу, вдень 3-5º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини