Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:47:36

Вогнеборці під час ліквідації пожежі житлового будинку врятували трьох громадян

22.01.2016   07:35Агенцiя

20 січня о 22:03 до Служби порятунку "101" у Менському районі надійшло повідомлення про пожежу одного з приватних житлових будинків, що в районному центрі по вул. Вербова.

За кілька хвилин на місце події прибуло 2 відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 6 чоловік особового складу та 2 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

На момент їх прибуття вогонь охопив веранду оселі. Рятувальники о 22:18 пожежу локалізували, а о 23:00 остаточно ліквідували. В ході гасіння у щільно задимленій кімнаті вогнеборці виявили 53-річного господаря будинку його 53-річну річну дружину та їх 49-річного знайомого, які, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не могли собі дати раду та покинути небезпечну зону.

Постраждалих врятували через вікна помешкання у безпечне місце та передали лікарям бригади швидкої медичної допомоги, проте, останні від медичної допомоги відмовились. Ймовірною причиною пожежі, яка ледь не скінчилась трагедією для трьох громадян, послужила необережність при палінні. Вогнем пошкоджено вхідні двері будинку, домашні речі та майно.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, ретельно гасить недопалки й сірники.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.