Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:13:54

Поліція допомагає громадянам боротися зі стихією

16.01.2016   15:54Агенцiя

На Чернігівщині з ночі 16 січня розгул снігової стихії поліцейські зустріли на автошляхах регіону. Правоохоронці рятують зі снігових заметів водіїв та пасажирів автотранспорту.

Забувши про відпочинок, працівники дорожньої поліції продовжують працювати у посиленому варіанті. Весь особовий склад управління превентивної діяльності розподілено по різних ділянках основних автошляхів для моніторингу ситуації та оперативного надання допомоги водіям і пасажирам.

103 патрульні наряди відстежують рух на визначених ділянках, а в разі настання нештатних ситуацій — негайно повідомляють до дорожніх служб, викликають важку техніку, регулюють рух автотранспорту в місці проведення рятувальних робіт.

Окрему складність являє собою забезпечення стабільного дорожнього руху у східній половині Чернігівщини, перерізаній пагорбами.
Як розповів начальник Управління превентивної діяльності Олександр Трейтяк, якщо автомобіль або автопоїзд не можуть самостійно здолати підйом, переходимо до ручного регулювання дорожнього руху.

Тим часом організовуємо роботу спецтехніки, вона і здійснює буксирування такого автомобіля на вершину підйому. Також створено пункти обігріву. Кожен поліцейський автопатруль має в автомобілі термос із гарячим чаєм та бутерброди для учасників дорожнього руху на випадок, якщо ті потраплять у біду.

Напружена робота підрозділів поліції з нормалізації руху на автошляхах Чернігівської області, у тісній взаємодії з дорожньо-експлуатаційними та аварійно-рятувальними службами, триває і надалі.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.