Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:53:09

Сільські громади Чернігівщини зібрали провізію для батальйону "Чернігів"

16.01.2016   08:09Агенцiя

Небайдужі земляки з Коропського та Щорського районів передали спецпризначенцям батальйону «Чернігів» кілька центнерів овочів, різносолів та м'ясних консервів.

Нагальні питання життєдіяльності, які потребують невідкладеного рішення, а також забезпечення батальйону «Чернігів» перебувають на особистому контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Служба матеріального забезпечення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечує поліцейських в зоні АТО всім необхідним (і харчами в тому числі), але ніхто не відмовляється від допомоги громадян, коли вона іде від щирого серця.

Так, пенсіонер МВС, а нині депутат Коропської районної ради Олександр Хілько після спілкування з керівництвом ГУНП про підтримку наших земляків у зоні АТО звернувся до сільських голів Атюши, Оболоння та Будища.

Небайдужі селяни одразу відгукнулися на цю акцію та почали зносити у місце збору хто що міг - картоплю, моркву, буряк, капусту, багато різноманітної консервації. В результаті провізією була завантажена повна ГАЗель.

Сільські голови В'ячеслав Пилипець,Володимир Гавриленко та Анатолій Маринченко відзначили високу самоорганізованість громади, яка готова підтримувати воїнів на Донбасі й надалі. Не залишилися байдужими до потреб бійців батальйону «Чернігів» і жителі села См'яч Щорського району.

Сільський голова Тетяна Лисенко і секретар сільради Тетяна Красенко  як ніхто знають, що таке війна, бо їх чоловіки пройшли через горнило Афганістану. Декілька уродженців села нині боронять українську землю на Донбасі. А виконуючий обов'язки командира батальйону «Чернігів» сам народився в цьому селі, тому односельці впевнені, що допомога надійде за призначенням.

Земляки офіцера зі См'ячі Анатолій Лисенко та колишній вчитель Іван Талаш брали активну участь в організації збору продуктів для бійців, підвозили харчі власним транспортом. В результаті вдалося наповнити вантажівку овочами, цибулею, часником, квасолею, сушеними грибами і квашеними огірками у відрах. Також селяни передали захисникам значні об'єми сала, як свіжого так і в банках, різної консервації, варення, свинячої і гусячої тушонки, смальцю, олії та вершкового масла.

Проводжаючи вантажівку, селяни висловили готовність повторити відправку продуктів для «чернігівців» вже через місяць.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.