Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:27:58

Підсумки роботи органів прокуратури Чернігівщини по виконанню Закону України "Про доступ до публічної інформації"

08.01.2016   08:24Агенцiя

На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» органами прокуратури області вживалися заходи, спрямовані на забезпечення права осіб на інформацію.

Упродовж року до органів прокуратури області надійшло 100 запитів на інформацію.

За результатами розгляду надано інформацію на 74 запити, роз’яснення – 18, направлено іншим розпорядникам – 7, у тому числі – підпорядкованим прокурорам, залишок на кінець звітного періоду складає 2 запити.

Найбільше запитів розглянуто з питань досудового слідства та з інших питань – по 33, кадрових питань – 16, організаційно-розпорядчої діяльності – 8, у т.ч. про надання статистичної інформації – 6, представництва інтересів громадян та держави в суді – 2.

Всі інформаційні запити вирішено протягом строку, встановленого Законом.

Переважна їх більшість надійшла поштою – 40. Крім того,  електронною поштою – 38, з особистого прийому – 21 та 1 запит прийнято по телефону.

Значна кількісті запитів надійшла від громадян – 71, громадських організацій – 14, засобів масової інформації – 9 та 6 запитів від юридичних осіб.

Органи прокуратури області й надалі будуть неухильно виконувати вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації.


Довідково:

Прийняття інформаційних запитів відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» в приміщенні прокуратури Чернігівської області здійснюється на 1 поверсі в кабінеті 110. Запит можна надіслати на адресу прокуратури: м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9, електронною поштою: dostuplife@ukr.net та за тел/факс: (0462) 674-446, а також звернутися за тел. (0462) 676-161.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини