Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:57:08

В ДТП постраждали двоє іноземців

15.12.2015   07:45

На Чернігівщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП, в якому постраждали двоє громадян Білорусі. Пішоходи потрапили під колеса легковика, коли намагалися зупинити попутний автомобіль, щоб дістати з кювета свій «Volkswagen - Jetta».

До чергової частини Чернігівського відділення поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі «Чернігів - КПП Славутич» поблизу с. Пакуль сталася ДТП з постраждалими.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що «Volkswagen - Jetta» на білоруській реєстрації злетів з дороги в кювет. Щоб витягти автомобіль пасажири (мати і син) почали ловити зустрічний транспорт.

В цей час житель Києва, керуючи автомобілем «Honda - CRV», на автодорозі поблизу с. Пакуль виїхав за межі проїзної частини дороги і скоїв наїзд на пішоходів. Постраждалими виявилися громадяни Білорусі - мати і син 1971 і 1998 років народження. Вони госпіталізовані до Чернігівської обласної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переламами ребер.

Іноземці перебували в Україні на законних підставах. Автомобіль киянина затриманий та поміщений на штрафмайдан Чернігівського відділення поліції для подальшого  досудового розслідування.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини