Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:51:35

Знову на передовій

09.12.2015   07:57Агенцiя

Волонтери Чернігівського Центру підтримки добровольців в чергове доставили гуманітарний вантаж на передову для воїнів-добровольців.

З Чернігова волонтери виїхали двома автомобілями, вщент завантаженими продовольством, теплими речами та технічними засобами.

Перший візит волонтери здійснили на позиції добровольчого батальйону «Карпатська Січ», який базується в селищі Водяне Ясинуватського району Донеччини. Бійці отримали бензопилу, ручні пилки, лопати, сокиру та «буржуйку». Перші дні зими на Донеччині принесли перші серйозні заморозки, тому потреба в обігріваючих засобах є нагальною. Також бійці «Карпатської Січі» отримали з рук волонтерів плащі ОЗК, термобілизну, теплі шкарпетки, ковдри, подушки, теплі шапки, підшоломники і, звичайно, продукти, овочі та консервацію.

Надалі шлях чернігівських волонтерів пролягав через Піски. В селищі вже більше року не вщухають бої, до позицій Донецького аеропорту, тут рукою подати! Тут на крайній 18-й точці розташовані позиції добровольчого батальйону ОУН. Умови у воїнів, м’яко кажучи, спартанські, адже за рік активних обстрілів тут вціліло всього кілька будівель.

Волонтери Чернігівського Центру підтримки добровольців передали бійцям ОУНу бензопилу, сокири, лопати, ручні пилки та дизельний генератор, який за власний кошт закупили чернігівські підприємці і меценати Сергій Даниленко та Сергій Кнуренко. З наступом холодів дуже важливо мати теплі речі, тому волонтери подарували бійцям комплекти термобілизни, теплі шкарпетки та ковдри, плащі ОЗК. Не забули і про продукти харчуваня, овочі і консервацію.

Поверталися в Чернігів з почуттям легкої втоми та виконаного обов’язку. Але відпочивати волонтери довго не звикли, адже на передовій їх чекають захисники, що вже встигли стати рідними. Одинадцятого грудня вони знову вирушать на Донеччину, аби відвезти на ротацію бійців та довезти гуманітарний вантаж добровольцям.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини