Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:20:43

Акція "Свято для захисника" - волонтери збирають подарунки

24.11.2015   13:29

В Чернігові розпочався збір ялинкових прикрас і новорічних подарунків для воїнів, які захищають територіальну цілісність України на Сході.

Ініціатор проведення акції «Свято для захисника» – ГО «Жіноча сотня самооборони Че», інформаційний партнер – Медіа-центр «Моє місто». Долучитися можуть всі-всі-всі, хто хоче подякувати українським воїнам за нашу безпеку!

Як особисто ви можете долучитися? Зробити власноруч ялинкові прикраси чи мініатюрні ялинки, святкові композиції, зв’язати шкарпетки чи шапку, спекти пряники чи пиріжки, купити шоколадку, написати листа чи підписати вітальну листівку! Далі принесіть ці гостинці за вказаними адресами:
- вул. Горького, 59 (центр допомоги бійцям),
- пр. Перемоги, 182 (магазин "ЦАЦКИ").

Або зателефонуйте нам за телефонами: 067-945-28-24 (Оксана), 093-890-25-59 (Світлана) чи 066-304-89-87 (Вікторія). Можемо забрати зібрані речі своїм транспортом! Увага, всі подарунки будуть доставлені на передову особисто волонтерами ГО «Жіноча сотня самооборони Че»!

-         Взимку свят багато, приміром, вже 6 грудня – День збройних сил України, і ми обов’язково будемо вітати наших хлопців, передавати їм гостинці та домашні страви,  - розповідає волонтер Зульфія Салко. – Далі Святий Миколай, католицьке Різдво, Новий рік. І нам дуже хочеться, аби й наші захисники хоч трошечки відчули атмосферу свята, відчули, наскільки ми їм вдячні, як за них переживаємо, турбуємося. Розумію, що усім сьогодні важко, але воїнам - ще важче, хоча вони ніколи не скаржаться, нічого не просять, але завжди кажуть: «Ви там не здавайтеся!». Тож ми зараз дуже потребуємо допомоги чернігівців!

За словами волонтерів, серед першочергових потреб українських бійців: берці, ліхтарики, акумулятор для рацій, тактичні рукавички, рюкзаки, термобілизна, флісові кофти і брюки, наколінники, налокітники, тактичні окуляри, спальники, каремати, бензиновий генератор. Дуже потрібні продукти харчування (ТУШОНКА, КАВА, ЧАЙ) та МЕДИКАМЕНТИ. На фронті чекають і дитячі листи, малюнки.
 
Допомоги можна і фінансово, номери карток у ПриватБанку:
4149 6258 0691 4253 - гривня;
5168 7420 1918 2793 - доллар;
4731 2731 0303 4904 – євро (Рубан Оксана).
Акція вже розпочалася та триватиме до 30 грудня 2015 року.

Зауважимо, що волонтери збирають і подарунки, іграшки, книжки для дітей, що проживають у так званій «сірій зоні» на Сході. Вони дуже потребують нашої уваги та турботи!

Просимо долучитися усіх небайдужих!
 
 

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини