Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:20:46

Чернігівщина об’єднує зусилля у питаннях дотримання законодавства про працевлаштування інвалідів

16.11.2015   18:49Агенцiя

У Чернігівській області між Управлінням Держпраці в області та Чернігівським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів підписано Угоду про співробітництво та організацію взаємовідносин у сфері здійснення державного нагляду та контролю за дотриманням вимог чинного законодавства щодо працевлаштування інвалідів.

руки

руки

Метою документа є забезпечення спільної координації дій, які спрямовані на здійснення державного нагляду та контролю за дотриманням підприємствами, установами, організаціями, іншими юридичними особами незалежно від фори власності, виду діяльності та господарювання законодавства про зайнятість та працевлаштування інвалідів.

Обидві сторони узяли на себе відповідні взаємні обов’язки, які реалізовуватимуться у рамках затвердженого спільного річного плану заходів щодо обміну інформацією між Управлінням Держпраці у Чернігівській області та Чернігівським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів по виконанню норм статей 19, 20 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».

Формат співпраці, визначений та закріплений цією Угодою, на думку обох її сторін, сприятиме підтримці й розширенню робочих стосунків Управління Держпраці у Чернігівській області та Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, забезпечить відкритість, прозорість, ефективність і дієвість спільної діяльності стосовно здійснення державного нагляду та контролю за дотриманням чинного законодавства про зайнятість та працевлаштування інвалідів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини