Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:29:25

Безробітні допомагають оформити житлові субсидії

21.10.2015   09:59Агенцiя

Цього року перелік громадських робіт, які організовує в області державна служба зайнятості, поповнився ще одним видом. Відтак безробітні допомагають громадянам оформити житлові субсидії, а саме: інформують про порядок їх отримання та працюють з документацією.

Організація громадських робіт з оформлення житлових субсидій розпочалися ще в травні у м. Чернігові, а до кінця липня у них вже взяли участь 75 безробітних громадян.

Починаючи з серпня, до таких робіт в області залучено 103 безробітні особи. Найбільше Чернігівським міським центром зайнятості – 30 осіб, Ніжинським міськрайонним та Чернігівським районним - по 10 осіб, Варвинським, Щорським та Сосницьким районними ЦЗ - по 8 осіб. Крім того, 6 безробітних тимчасово були зайняті на таких роботах у Борзнянському районі, по 5 – у Корюківському та Бахмацькому, по 3 – у Бобровицькому та Городнянському, по 2 – у Срібнянському, Новгород-Сіверському та Прилуцькому, 1 особа працювала за направленням Ічнянського районного ЦЗ.

На сьогодні в області на громадських роботах з оформлення житлових субсидій працюють 66 безробітних, з яких 25 – у м. Чернігові.

Фінансування даних робіт здійснюється за рахунок місцевих бюджетів та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Зокрема, з Фонду на організацію громадських робіт з оформлення житлових субсидій у травні-вересні поточного року витрачено 70,7 тис. грн., витрати ж місцевих бюджетів склали 65,4 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини