Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:04:05

Наряд патрульної служби міліції Чернігова затримав вбивцю прямо на місці злочину

15.10.2015   09:39

Співробітники батальйону патрульної служби міліції Чернігова, які прибули на виклик, затримали зловмисника прямо в під'їзді будинку де він скоїв злочин.

Близько четвертої години ранку до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшов дзвінок від невідомого, що в квартирі будинку по проспекту Перемоги відбувається гучна сварка. На місце пригоди був направлений наряд патрульної служби міліції ЧМВ УМВС.

Зайшовши до під'їзду, співробітники помітили як в цю ранню пору по сходах спускаються невідомий чоловік. На запитання з якої він квартири, незнайомець чітко відповісти не зміг. Документів при ньому також не виявилося. Притримавши чоловіка до з'ясування особи, правоохоронці піднялися у вказану квартиру. Там на підлозі лежала людина без ознак життя з явними ознаками задушення. Патрульні викликали слідчо оперативну групу та оперативників.

 В ході проведення перевірки та вилучення речових доказів було встановлено, що затриманий патрульними молодик є підозрюваним в скоєнні тяжкого злочину. Переконливі докази його причетності до скоєного міліцейські експерти виявили в квартирі потерпілого. Затриманим виявися 35-річний безробітний з кримінальним минулим.

Пізніше молодик зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. З потерпілим вони познайомилися лише кілька годин тому. Обоє чоловіків прийшли купували собі спиртне «на точку». Загиблий запропонував підозрюваному розділити з ним трапезу і спиртне. Коли ж градус святкування піднявся занадто високого - між новоспеченими приятелями спалахнула сварка. В ході сутички більш молодий гість розправився з господарем квартири.

На даний час за фактом вбивства відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Підозрюваний, згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу УМВС.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини