Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:08:39

У Чернігові запрацював сall-центр для учасників АТО

13.10.2015   14:43Агенцiя

Волонтерська ініціативна група "Че.Help" створює інформаційний Центр допомоги учасникам АТО.

Ініціативу стало можливим втілити в життя в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що підтримується Європейською Комісією та Конкурсу малих грантів «Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні» в партнерстві з ЧОМГО "Світанок", ГО "MART" та  ГО Центр "Жіночі перспективи".

Чернігівщина направила в зону АТО більше 8000 чоловіків. Більшість з них – жителі області, а точніше сільської місцевості. Більшість з них не мають уявлення про власні права та можливості. На державному, обласному та місцевому рівні відсутні центри, що акумулюють всю інформацію про права та можливості учасників АТО та їх сімей та можуть надати якісну консультацію по комплексу питань. А інформація про послуги, що надають окремі організації, структури та бізнесмени поширена дуже низько.
 
Саме для вирішення цієї проблеми створюється наш Call-центр.
Call-центр стартує 15.10.2015 року
Працюватиме з 9.00 до 18.00.
Центр знаходиться за адресою, вул. Полуботка, 53, Пед.університет, 2 поверх, приміщення їдальні.
Відповіді на питання можна отримати за наступними контактами:
+380 93 343 23 32
+380 67 464 35 53
+380 50 493 43 53
cdche.ATO@GMAIL.COM
https://www.facebook.com/CDCH.ATO
https://vk.com/cdcheato

Запрошуємо бійців та їх сім’ї звертатись за допомогою.

Запрошуємо всіх, хто надає або хоче надати будь-яку допомогу бійцям та їх сім’ям до співпраці. Контакт 063 33 77 469

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини